Analize pentru Laborator

transport special la temperaturi controlate

O parte vitala a muncii zilnice de diagnosticare sunt probele de sange. Milioane de probe de sange sunt trimise zilnic din punctul de recoltare al sangelui, la laborator. Deoarece aproape 80% din diagnostice se bazeaza pe probe de sange, medicii au nevoie de rezultate sigure, rapide si fiabile. Intre timp, pacientii deseori asteapta cu nerabdare sa auda ce le va spune medicul si sa inceapa tratamentul necesar.

Probele preluate pentru analizele de laborator sunt foarte importante. Trebuie luate in considerare o multime de lucruri, deoarece transportul probelor pentru laborator influenteaza transmiterea rezultatelor de laborator catre clinici. Odata cu cresterea cererilor din partea clinicienilor, este important ca specimenele recoltate sa fie transportate la laborator cat mai repede posibil, in timpul stabilit, pentru a mentine timpii de raspuns si pentru a asigura integritatea probei. Mai mult, procesul de transport in sine trebuie controlat ferm pentru a ne asigura ca analizele solicitate nu sunt afectate de temperatura, miscare sau alte influente fizice sau biologice.

Daca sunt protejate corespunzator de oscilatiile temperaturii si miscari, probele nu ar trebui sa fie afectate in mod semnificativ.

Manipularea corespunzatoare este esentiala pentru viabilitatea transporturilor, de aceea folosim recipiente UN 3373 pentru transportul probelor de sange, probelor de urina etc.

La Vlaston Impex S.R.L., intelegem ca livrarile de specimene recoltate inseamna mai mult decat o simpla cutie – sunt o linie de salvare pentru cineva care are nevoie. Din 2006, ne-am angajat sa transportam specimenele recoltate si echipamentele cu cea mai mare grija, de fiecare data la timp. Ca o afacere de curierat medical, in primul rand, suntem mandri sa deservim clientii, oferind optiuni de livrare dedicate si optiuni de livrare in aceeasi zi pentru orice, de la probe biologice la consumabile medicale, asigurandu-ne ca probele de laborator sunt manipulate corespunzator pe tot parcursul calatoriei lor. Angajamentul nostru si corectitudinea sunt motivele pentru care spitalele, farmaciile, clinicile medicale, cabinetele medicale, laboratoarele si furnizorii de servicii medicale au incredere in noi.

Transportul analizelor pentru laborator in timpul pandemiei COVID-19 necesita competenta. Cu ajutorul software-ului de planificare a rutelor, se economiseste timp prin formularea unei rute adecvate. In acest fel, probele recoltate ajung la destinatia dorita la timp si in stare buna.

Fiecare industrie gazduieste proprii profesionisti care inteleg cum sa faca fata provocarilor specifice. Tehnicienii de laborator si alti oficiali din domeniul sanatatii au partea lor de expertiza, care este diferita de logistica transportului. Prin urmare, colaborarea cu servicii de curierat dedicate, cu experienta este si mai importanta in timpul COVID-19.

In timp ce nevoia de a transporta in conditii de siguranta material medical a fost intotdeauna o prioritate, COVID-19 a facut-o mai vitala ca niciodata. Diagnosticul a explodat, iar pacientii au nevoie de raspunsuri imediate. Pentru a va asigura ca expedierea dumneavoastra ajunge la destinatie cat mai repede si mai sigur posibil, recipientele UN3373 pot oferi tipul corect de protectie. Recipientele UN3373 asigura transportul in siguranta pentru esantioane sensibile la temperatura, necesare pentru diagnostic sau investigatie.

Pentru a evita orice riscuri inutile, recipientul UN3373 este format din trei componente: un container primar etans, un ambalaj secundar etans si un pachet exterior. Ambalajul exterior are o rezistenta adecvata pentru capacitatea, masa si destinatia sa, precum si cel putin o suprafata care are o dimensiune minima de 100 mm x 100 mm. In plus, daca specimenul este lichid, ar trebui sa existe suficient material absorbant intre componentele primare si secundare. In acest fel, nu exista nici o sansa ca lichidul sa iasa din ambalaj. Daca exista mai multe containere intr-un singur pachet secundar, ele trebuie sa fie ambalate individual, pentru a preveni orice contact.

La Vlaston Impex S.R.L., cunoastem presiunea cu care se confrunta medicii, laboratoarele si spitalele pentru a naviga in pandemia COVID-19. Daca livrarea specimenului dumneavoastra este compromisa, puteti pierde timp si resurse pretioase prelevand noi probe care trebuie apoi trimise din nou. In cel mai rau caz, poate duce la diagnosticarea gresita si poate compromite ingrijirea pacientului.