Expedieri Urgente

transport special la temperaturi controlate

O nevoie urgenta de probe medicale si consumabile are adesea o data limita – sau chiar doar cateva ore. In calitate de furnizor de servicii de curierat specializat si de laborator, oferim servicii pentru expedieri medicale urgente. Vlaston Impex S.R.L., cu peste 15 ani de experienta in transport frigorific – 4 ani in Romania si 11 ani la nivel European, asigura intelegerea in profunzime a pietei nationale si internationale din industria medico-farmeceutica, oferind experienta imperios necesara pentru a gestiona in siguranta si eficient produse specializate.

Avand in vedere competentele noastre construite in industria medicala, stim importanta livrarii de mostre medicale sensibile la timp de catre acelasi sofer, pe acelasi traseu in fiecare zi. Rutele zilnice ale curierilor medicali permit personalului facilitatilor dumneavoastra sa se familiarizeze cu soferii nostri, dezvoltand linistea sufleteasca ca transporturile medicale de care depind pacientii sau laboratorul medical sunt efectuate la timp si livrate cu cea mai mare grija.

Vlaston Impex este specializat in livrarea de expedieri urgente cu cerinte specifice de temperatura.

Viteza este cruciala in aproape fiecare ramura a economiei. Cand vine vorba in special de industria medicala si farmaceutica, viteza este vitala in toate sensurile cuvantului. Nu numai ca materialele medicale trebuie sa fie livrate spitalelor, laboratoarelor si institutiilor de cercetare in conditii de siguranta, ci trebuie sa soseasca exact la timp. In majoritatea cazurilor nu exista absolut nici o marja pentru intarzieri.

Livrarea rapida nu este singurul criteriu pentru transporturile farmaceutice si medicale. Mentinerea transportului la o temperatura constanta este la fel de importanta. Compania noastra are ani de experienta in transportul la temperaturi controlate.

Sunteti pe cale sa trimiteti un transport care contine medicamente, reactivi pentru diagnostic celule stem sau probe medicale care trebuie refrigerate sau congelate? Oferim toate optiunile de care aveti nevoie, de la ambalaje cu temperatura controlata la gheata carbonica si vehicule frigorifice.

De ce sa utilizati Vlaston Impex pentru livrari urgente?

  • Cand cautati un curier medical aveti nevoie de cineva care sa fie de incredere. Livrarile efectuate de noi isi indeplinesc promisiunile, confirmate de catre clientii nostri fideli.
  • Managementul timpului este vital atunci cand actionezi ca un curier medical. Curierii Vlaston Impex sunt experti in livrarea rapida a coletelor. Unul dintre serviciile noastre de baza este acela de livrare in aceeasi zi, deci avem o experienta abundenta in asigurarea livrarilor in timp scurt.
  • Oferim asistenta 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. Vlaston Impex intelege importanta disponibilitatii in situatii medicale. De aceea operam 24 de ore pe zi si nu suntem niciodata inchisi – intotdeauna exista cineva care asteapta sa va ajute si sa va gestioneze cerintele.
  • Ai nevoie de experienta si expertiza. Cand aveti de-a face cu colete medicale, ultimul lucru de care aveti nevoie este de amatori sau neprofesionisti. Dupa cum reiese din gama noastra larga de servicii de transport oferite, compania noastra este una in care puteti avea incredere ca avem cunostinte si abilitati in domeniul de curierat medical.

Sunati-ne astazi pentru a afla cum va putem ajuta!