Celule Stem

transport special la temperaturi controlate

Fie ca aveti nevoie de o livrare standard sau aveti o urgenta, ar trebui sa luati in considerare transportul special la temperaturi controlate la Vlaston Impex. Putem colabora cu dumneavoastra pentru a oferi o solutie de livrare care se potriveste cu rutina dumneavoastra, in functie de destinatia de livrare dorita. Oferim controlul climatului si cerinte eficiente de depozitare in toate vehiculele noastre, astfel incat nu este nevoie sa va preocupati de daune sau contaminare.

In situatii de livrare urgenta, soferii nostri pot gestiona livrarea dumneavoastra cu viteza si securitatea corespunzatoare.

Curierii nostri sunt special instruiti in manipularea tesuturilor umane.

Orice temperatura extrema care ar ameninta viata unui copil sau a unui animal de companie Рramanand intr-o masina parcata mai mult de cateva minute, calatorind in cala de incarcare a unui avion etc. Рucide, de asemenea, celulele stem. Cheia pentru transportul celulelor stem la laborator, cu supravietuire maxima a celulelor, este mentinerea temperaturii stabile in interiorul kitului de expediere. Dar, aceasta cerinta simpla poate fi foarte dificil de implementat. Cercetarile au aratat ca celulele stem  isi pierd viabilitatea atunci cand sunt expuse la temperaturi extreme, fie prea mari, fie prea mici. Pe baza acestor cunostinte bine stabilite, autoritatile de reglementare au recomandat intotdeauna ca sangele din cordonul ombilical sa fie mentinut la temperaturi cuprinse intre 4 si 30 de grade Celsius in timpul transportului.

Bebelusii ajung pe lume in propriul lor interval de timp. Acest lucru face imposibila programarea prealabila a colectarii si testarii sangelui din cordonul ombilical inainte de congelare – motiv pentru care parintii si spitalele au nevoie de experti in logistica, disponibli la orice ora.

Vlaston Impex este un furnizor experimentat in transportul celulelor stem. Stim ca sangele din cordonul ombilical trebuie prelevat si livrat imediat, mentinand integritatea si temperatura pe tot parcursul tranzitului.

De ce sa alegeti compania noastra pentru transportul celulelor stem:

  • Suntem o echipa special pregatita, care are experienta in protocoale de spital, laborator si utilizeaza proceduri de operare specifice si cele mai bune practici pentru un transport sigur;
  • Facem o planificare optimizata a rutei pentru a ne asigura ca livrarile sunt preluate si livrate in modul cel mai sigur si eficient in timp, cu planuri de urgenta pentru a minimiza sau preveni intarzierile din cauza oricaror conditii adverse;
  • Distribuirea kit-urilor de colectare de la parintii din spital pentru livrarea catre bancile de celule stem, in orice moment al zilei sau al noptii;
  • Urmarirea in timp real asigura controlul expeditiei;
  • Detineti controlul permanent pe durata transportului asupra localizarii marfii, toate masinile fiind echipate cu sistem de urmarire prin GPS;
  • Monitorizarea continua a temperaturii mentine transporturile intr-un mediu controlat de temperatura, de la preluare pana la livrare.