Cercetare Clinica

transport special la temperaturi controlate

Vlaston Impex ofera servicii de transport medicamente si medicamente experimentale la toate intervalele de temperatura catre locatia investigatorilor si centrele de aprovizionare clinica.

Prin serviciul nostru oferim:

  • Solutii de ambalare validate pentru toate incarcaturile si intervalele de temperatura, impreuna cu tehnologia adecvata de monitorizare a temperaturii pentru a proteja si transporta in siguranta probele;
  • Echipa cu experienta in managementul de proiect, cu o intelegere clara a tuturor aspectelor procesului cercetarii clinice;
  • Detinerea controlului permanent pe durata transportului asupra localizarii marfii, toate masinile fiind echipate cu sistem de urmarire prin GPS;
  • Echipa cu experienta si cunostinte de reglementare si de conformitate comerciala care se consulta cu privire la cele mai bune procese de import si export, precum si la ambalare.

Fiecare minut conteaza atunci cand vine vorba de livrarea specimenelor medicale dedicate cercetarii clinice. Soferii nostri profesionisti sunt experimentati si certificati in procedurile adecvate de manipulare a probelor. Am construit o reputatie in Romania si Europa ca un serviciu de transport special la temperaturi controlate, de elita. Fie ca aveti nevoie de rute dedicate de livrare medicala, fie ca aveti nevoie de livrari urgente, avem o solutie pentru dumneavoastra.

Sistemul nostru de livrare ofera livrarea in conditii de siguranta si de timp a specimenelor medicale catre spitale, laboratoare, cabinete medicale si clinici medicale din Romania si Europa.

Manipularea corecta este esentiala la transportul probelor medicale pentru cercetare clinica. Medicamentele experimentale pot fi transportate la anumite temperaturi, cu frigidere speciale si omologate UN 3373, UN 2814. Soferii nostri pe rute speciale folosesc dispozitive de monitorizare a temperaturii pentru a se asigura ca esantioanele sunt transportate la temperatura lor optima si au capacitatea de a face ajustari, daca este necesar.

Curierii nostri pentru esantioane medicale au cea mai mare grija in transportul esantioanelor biologice. Toate transporturile de probe medicale, inclusiv transporturile de organe si tesuturi, testele de diagnostic si probele infectioase, sunt transportate in containere cu temperatura controlata de catre soferi certificati.

Multe exemplare necesita o temperatura specifica pentru a ne asigura ca sunt conservate corespunzator. Cu toate acestea, depozitele de transport si camioanele postale pot atinge temperaturi prea ridicate. Rezultatul este un specimen inutilizabil.

Specimenele compromise pot pune, de asemenea, in pericol alte persoane. O scurgere sau deversare poate fi periculoasa pentru lucratorii postali, destinatari si pentru oricine din apropiere. Luarea masurilor de precautie adecvate, prin utilizarea ambalajelor facute pentru domeniul medical, ne asiguram ca obtinem un transport realizat in cele mai bune conditii.